Over ons

JD Technologies is distributeur van veiligheidsapparatuur in de Benelux. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan camera-oplossingen, dat zich snel uitbreidt. Van standaard IP camera’s tot aan thermische camera’s en ANPR. Het alomvattende assortiment is zorgvuldig geselecteerd, zodat u als installatiebedrijf nooit iets zal missen.

“The right intelligence, in the right places”

JD Technologies is gespecialiseerd in Video Surveillance Systems. Bij het leveren van maatwerk staat centraal dat de juiste intelligentie op de juiste plaats ingezet wordt. Als distributeur streven we naar hoge betrokkenheid bij uw organisatie en het creëren van meerwaarde voor u en uw klanten. Gedegen advies, tijdige leveringen en nauwe samenwerking. Partner zijn van JD Technologies biedt daarom vele voordelen.

De meerwaarde voor elk installatiebedrijf

Distributie

Distributie van Video Surveillance Systems, waaronder Hikvision, Flir, Vivotek en Videopark.

Technische Support

Voor al uw uitdagingen. Van afstand en op locatie.

Project management

Volledig project management van de offertefase tot aan aftersales

Training

Trainingen van basis technische kennis tot aan producttraining & salestraining.

Distributie

De core-business van JD Technologies ligt op de distributie van Video Surveillance Systems. Hierbij leveren alleen A-merken uit de camerabeveiliging, waaronder Hikvision en Flir. Beide merken zorgen ervoor dat JD Technologies over een compleet assortiment beschikt, waardoor we voor elk probleem een oplossing kunnen bieden. In samenwerking met onze partners zorgen we ervoor dat u de producten tijdig en compleet aangeleverd zijn.


Wij staan altijd voor u klaar

Hotline supportE-mail support

Scroll top